Így lesznek tökéletes a páros reggelek
Szerző: Lovehunters társkereső
2014.09.16. 11:52
Így lesznek tökéletes a páros reggelek
A reggeli rituálé a hétköznapok legnehezebb és elkerülhetetlen része, azonban fontos, hogy ezekben a pillanatokban is fordítsatok egymásra elegendő figyelmet.

Nem az a lényeg, hogy hosszú perceken át együtt legyetek, csupán az, hogy legyen egy-egy romantikus pillanat, ami az egész napot feldobja. Ha abban a szerencsés helyzetben vagytok, hogy egyszerre keltek fel, valamint együtt indultok dolgozni, valamivel könnyebb dolgotok van, hiszen bármikor tudtok szakítani egymásra egy-két percet.

Sokszor jól esik egy forró kávé, hiszen ki ne szeretne valami finom illatra ébredni? Kelj fel korábban, és készíts egy finom reggelit, vagy csak dobj össze egy müzlit! Ezek mind-mind olyan apróságok, amelyek nem igényelnek túl sok időt, mégis sokat számítanak. Ne felejtsd el a reggeli puszit sem! Ez valóban csak egy apróság, körülbelül egy másodpercbe telik, mégis a legfontosabb része és hozzávalója lehet egy tökéletes napnak, de csak akkor, ha ez még az ágyban történik! Ezzel a saját és a párod napját is megkoronázhatod reggel. Ha a kedvesed szülinapja, vagy névnapja van, lepd meg egy aprósággal, de az idő rövidsége miatt figyeljünk arra, hogy nehogy elkéss a munkából.

Természetesen ha szabadnapon vagytok, nem kell sehová sem sietni, tehát akár még egy reggeli szerelmeskedés is beleférhet. Érdemes néha a nyugodt hétvégi reggelekre is időzíteni néhány szerelemes órát, hiszen így biztos lehetsz abban, hogy az egész hétvége jól fog telni. Sajnos arra nincs idő, hogy minden reggel friss tojásrántottával, vagy bundás kenyérrel lepd meg párodat, azonban ha minden napot úgy kezdesz, hogy valami felejthetetlen aprósággal mutatod ki a párunknak az érzelmeinket, biztos lehetsz abban, hogy a nap többi részét is tökéletesnek fogod érezni, ennek köszönhetően pedig a rossz dolgokat is szebbnek fogod látni.