Mi lakozik valójában egy csokor virág mögött?
Szerző: Lovehunters társkereső
2014.09.30. 9:53
Mi lakozik valójában egy csokor virág mögött?
Egy párkapcsolat során sokszor alakul úgy az élet, hogy meglepjük a másikat valami aprósággal. De pontosan milyen jelentősége van a hölgyek szemében a meglepetés virágnak?

Sokan valami rosszra gondolnak, ha életük szerelme váratlanul beállít egy nagy csokor virággal, pedig sokszor semmi más oka nincs, minthogy kimutassák az érzelmeiket. Természetesen erre a hölgyek nem is gondolnak, csak arra, hogy biztosan valami rossz történt. Pedig fontos, hogy megtanuljuk az életben értékelni az apróságokat, valamint a mindennapok szépségét, hiszen csakis ebben az esetben leszünk boldogok és kiegyensúlyozottak. Ha mindenben a rosszat látjuk, még akkor is, ha semmi okunk nincs rá, előbb utóbb a kapcsolatunkra is kihat majd ez a negatív szemlélet.

A virágnak mögé nem szabad negatív mögöttes tartalmat képzelni, hanem inkább örülni és meglepődni, hiszen valószínűleg csak ennyi volt a cél vele. A férfiak részéről viszont némi odafigyelést igényel a megfelelő virág kiválasztása, hiszen minden nőnek van kedvence, még ha azt sokszor az évszak miatt nehéz is beszerezni. Sokan a hagyományos rózsát tartják a legnagyobb kedvencnek, míg mások a különlegességek és a ritkaságok mellett teszik le a voksukat. Természetesen egy kapcsolatban már az első pár hétben kiderül, hogy a melyik az a virág, amely a hölgy számára a legkedvesebb, így a férfiaknak igazán könnyű dolguk van, ha szeretnének pár kellemes pillanatot okozni a párjuknak.

Előfordulhatnak azok az extrém esetek, amikor a kapcsolat hölgy tagja nem rajong különösebben a virágért, de ilyenkor mindig van valami más apróság, amivel örömet lehet neki szerezni. Egy tábla a kedvenc csokiból, vagy éppen az egyik kedvenc ízű fagyi biztosan megédesíti az estét, főleg azokban az esetekben, amikor váratlanul lepjük meg vele a másikat. Sokszor egy bevásárlás során felbukkant apróság lehet a legnagyobb meglepetés, hiszen ha meglátunk valamint, amiről eszünkbe jut a másik, érdemes meglepni vele, ugyanis ezek a spontán ajándékok szokták a legnagyobb örömet okozni.