Tanácsok a sikeres társkereséshez
Szerző: Lovehunters társkereső
2011.02.17. 11:23
Tanácsok a sikeres társkereséshez

 Az online társkereső oldalak manapság egyre felkapottabbak, mivel rengeteg párkeresőnek nincs ideje otthonról kimozdulni. Igaz, a hétvégi közösségi programok nem elhanyagolhatóak, és havi egyszer kötelező programnak tekinthetjük, mégis ez sokszor kevésnek bizonyulhat.
Ha körülnézünk a világhálón, rengetek társkereső oldallal találkozhatunk. Akadnak fizetősek, melyek talán nagyobb bizalmat keltenek bennünk, és vannak teljes egészében ingyenes oldalak is. Úgy gondolom, mind két esetben kellő odafigyeléssel kell regisztrálnunk, abban az esetben is, ha csak a kíváncsiság hajt minket. Az ingyenes oldalak esetében is az újonnan regisztrálók egy ellenőrzést követően válhatnak teljes jogú taggá. A regisztrálás egy alternatíva, hiszen bármikor megtalálhatod az igazit!A társkeresők kétségtelenül két csoportra oszthatók: Vannak, akik kedvelik a társkereső oldalakat, jó időtöltésnek tartják, sőt vannak olyanok is, akik nekik köszönhetik párjukat. Természetesen vannak olyanok is, akik nem bíznak ebben a szolgáltatásban. Ennek az oka lehet a bizalmatlanság a leendő partnerrel szemben, hiszen honnan tudjuk mi igaz az elénk tárult adatlap soraiból? Sajnos sokan nem a magukról készült fényképpel keresgélnek az interneten. Hogy semmiképp ne érjen a személyes találkozón meglepetés a következőket javasoljuk:
   • Egy felhasználói adatlap sok mindent elárul az „igazi” profilról. Mindenképp legyél körültekintő a jól beállított képpel ellátott „állompasi”/”állomnő” benyomást keltő jelentkezővel kapcsolatban. Természetesen mindenki a legjobb képet próbálja magáról festeni, de mindenképp figyeljünk az árulkodó jelekre.  • Amennyiben mi keresünk párt, a következőkre mindenképp figyeljünk egy adatlap regisztrálásakor: Ne legyünk lusták, mindenképp írjuk pár sort magunkról, még akkor is, ha ez nehezünkre esik. Töltsünk ki minden rublikát, így pontosabb képet adhatunk magunkról. Mindenképp töltsünk fel képet, amin egy hétköznapi helyzetben vagyunk. Ha lehetséges, ne legyen nagyon régi, így mi sem okozhatunk meglepetést.  

  • Használd a különféle oldalakon található „párkereső” funkciót. Ennek a hasznos keresőnek a segítségével könnyen szűrheted azokat a felhasználókat, akik megfelelnek az elvárásaidnak.  

  • Amennyiben számunkra is szimpatikus a kezdeményező, mindenképp szánjuk a beszélgetésre pár napot, mielőtt kitűzzük az első randi időpontját. Fontos, hogy tudjuk pár dolgot a másikról, így könnyen eldönthetjük, mennyire állít valós dolgot magáról. Valamint így elkerülhető az első randin sűrűn kialakuló kínos csend is.  

  • Az első randi helyszíne mindenképp olyan legyen, amely semleges mindkettőtök számára. Lehet egy jó mozi, vagy egy könnyed vacsora is, a lényeg, hogy idegen helyen könnyű kiszűrni a másik viselkedéséből, hogy milyen is valójában.
     

  • Ebben az esetben is nagyon fontos, hogyha nem egyéjszakás kalandra vágysz, az első alkalommal semmi kép ne töltsétek együtt az éjszakát. Ez abban az esetben lehet nagy kísértés, ha már régóta beszélgettek egymással, és úgy érzitek, sok mindent tudtok egymásról. Mindenképp érdemes megvárni még pár alkalmat, így ha eljön a pillanat, sokkal kellemesebb lesz.


sikeres társkeresés


Ha ezeket a tanácsokat megfogadod, biztos lehetsz abban, hogy könnyebben találsz párt magadnak, akiben nem fogsz csalódni. És még egy nagyon fontos a társkereső oldalakról: Lehet, hogy a párodat nem találod meg azonnal, de abban biztos lehetsz, hogy remek barátokra tehetsz szert.