Néhányan a(z) bábolnai társkeresőink közül


baki79
39

Vidám humoros ember vagyok aki keresi élete társát.
vandorka
33

Csak komoly kapcsolatot szeretnék komoly csajokkal
Kori30
37

Nem tudom mit irjak...
lacko27
33

Sziasztok!Én egy vidám humoros érzékeny lelk? fiatal srác vagyok aki hosszú ideje keresi mar az igazit!Szeretnek megismerkedni egy olyan emberrel aki viszonozza azt a nagy odaadást,szerelmet,tör?dést amit tölem kap!Barátaim azt mondjak hogy nagyon színes az egyéniségem!És még rendkívül házias is vagyok!!!!! :)Szeretek a konyhában tenni venni állítólag egész jól f?zök!! :)Imádom az állatokat legföbbképpen a kutyusokat es a szabadid?m legnagyobb részét a kutyáimmal töltöm! A másik kedvenc szabadid?s elfoglaltságom a zene nem csak hallgatom hanem dalszövegeket is írok!
istvan1973
45

38 éves férfi vagyok, technikuskén dolgozom, szívesen próbálok ki új sportokat, szeretek kirándulni, és táncolni.Korban, és alkatban hozzám ill?, kedves viharoktól mentes életet él? hölgy társaságát keresem, tartós kapcsolat kialakítására.
monos
41

az igazit megtalálni
LION
29

-
További kereséshez bejelentkezés szükséges.

Ács  Ácsteszér  Aka  Almásfüzitő  Ászár  Bábolna  Baj  Bajna  Bajót  Bakonysárkány  Bakonyszombathely  Bana  Bársonyos  Bokod  Császár  Csatka  Csém  Csép  Csolnok  Dad  Dág  Dömös  Dorog  Dunaszentmiklós  Epöl  Esztergom  Ete  Gyermely  Kecskéd  Kerékteleki  Kesztölc  Kisbér  Kisigmánd  Kocs  Komárom  Kömlőd  Környe  Lábatlan  Leányvár  Mocsa  Nagyigmánd  Nagysáp  Naszály  Neszmély  Nyergesújfalu  Oroszlány  Piliscsév  Réde  Sárisáp  Süttő  Szákszend  Szomód  Tardos  Tarján  Tárkány  Tát  Tata  Tatabánya  Tokod  Tokodaltáró  Úny  Várgesztes  Vérteskethely  Vértesszőlős