Néhányan a(z) beledi társkeresőink közül


barna0816
29

hy:)
gabor856
38

:)
vizilo9343
37

én
Richie007
33

Én vagyok a jó, én vagyok a rossz, én vagyok a bölcsesség, ami mindent oszt, én vagyok a boldogság a kínok közepén és a szeretet a szíved legmélyén.
cukipofa
34

sziasztok én egy aranyos jókedv? lány vagyok aki szeret ismerkedni:)
Richie1986
33

Hogy ki vagyok én?☆☆ ..a legártatlanabb angyalod.. vagy a legkísért?bb démonod...a barátod... vagy az ellenséged...a szikrázó napsütés, ami beragyogja az életed... vagy a sötét éjszaka amiben örökre elveszel...a szerelmed, aki mellett minden nap fel akarsz ébredni.. vagy a szeret?d, akinek a szíve sosem lesz a tiéd...egy elveszett kislány, akire vigyáznod kell... vagy egy harcos amazon, aki elsöpör téged...a pillangók amik a hasadban repkednek... vagy a könnycsepp ami az arcodon lefolyik...hogy neked ki voltam... vagyok... leszek... az csak rajtad áll..."( /)
yanzy
53

Sziasztok! Dekoratív, vidám, szingli csaj vagyok.
Richie0525
33

Én vagyok a jó, én vagyok a rossz, én vagyok a bölcsesség, ami mindent oszt, én vagyok a boldogság a kínok közepén és a szeretet a szíved legmélyén.
Lina20
29

Ha kíváncsi vagy rám írj egy üzit:)
laszlotompos
44

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
cupido
38

Aminek meg kell történnie, az megtörténik. Akivel találkoznod kell, azzal találkozol. Akinek észre kell vennie, az észrevesz. Ilyenkor mondhat bárki bármit, Te úgyis érzed. Nem lehet tudni, mi lesz bel?le: egy éjszaka szép emléke, évek, vagy egy élet. Ott van és Te tudod, hogy közötök van egymáshoz. Tehetsz bármit: valahol, egy láthatatlan dimenzióban már össze vagytok finom kis szálakkal kötözve. Ne aggódj, ha most nem vesz észre, majd újra látod. A legfontosabb, hogy nyitott legyél. Nem lehet rosszkor rossz helyen lenni. Mindig ott vagy, ahol dolgod van és mindig azokkal, akikkel dolgod van. Lehet, hogy gyönyör? lesz, lehet, hogy fájni fog, de ez az életed. És ennél se szebb, se jobb, se izgalmasabb nem történhetne veled....
mcdaniel
23

szevasztok ember mcdaniel vagyok nagyon szeretek nözni
morzsakutyus
34

sziasztok!Szeretnék végre párt találni,remélem itt majd sikerrel járok.amugy rendes kedves srác vagyok.
klarisszababa
34

egy aranyos kedves lánynak tartom magam:):)
szerelmesasszony
55

"Csak egy kis boldogságra vágyom!!!!!"
További kereséshez bejelentkezés szükséges.

Abda  Acsalag  Ágfalva  Árpás  Ásványráró  Babót  Bágyogszovát  Barbacs  Beled  Bezenye  Bezi  Bogyoszló  Bőny  Börcs  Bősárkány  Cakóháza  Cirák  Csapod  Csorna  Darnózseli  Dénesfa  Dör  Dunakiliti  Dunaremete  Dunaszeg  Dunaszentpál  Écs  Egyed  Egyházasfalu  Enese  Farád  Fertőd  Fertőszentmiklós  Fertőszéplak  Gönyű  Gyarmat  Gyömöre  Győr  Győrasszonyfa  Győrság  Győrsövényház  Győrszemere  Győrújbarát  Győrújfalu  Halászi  Hédervár  Hegyeshalom  Hegykő  Hidegség  Himod  Hövej  Iván  Jánossomorja  Jobaháza  Kapuvár  Károlyháza  Kimle  Kisbajcs  Kisfalud  Kóny  Koroncó  Kunsziget  Lébény  Levél  Lövő  Magyarkeresztúr  Máriakálnok  Markotabödöge  Mezőörs  Mihályi  Mosonmagyaróvár  Mosonszentmiklós  Mosonszolnok  Nagycenk  Nagyszentjános  Nemeskér  Nyúl  Osli  Öttevény  Pannonhalma  Pér  Pereszteg  Petőháza  Pinnye  Rábacsanak  Rábacsécsény  Rábakecöl  Rábapatona  Rábaszentandrás  Rábaszentmihály  Rábatamási  Rábcakapi  Rajka  Ravazd  Sarród  Sopron  Sopronhorpács  Sopronkövesd  Szakony  Szany  Szerecseny  Szil  Táp  Tápszentmiklós  Tarjánpuszta  Tárnokréti  Tényő  Tét  Töltéstava  Újkér  Újrónafő  Und  Vadosfa  Vág  Vámosszabadi  Vitnyéd  Völcsej  Zsira