Néhányan a(z) dobozi társkeresőink közül


imre14
21

Szilágyi Imre vagyok kapcsolatot szeretnék
Kenny90
29

Sziasztok..én csak ágyszomszédot keresek..
Imii
29

Szia(Sztok)!Igazat megvallva, ritkán szoktam ide írni, de megpróbálok egy rövid és átfogó képet adni magamról?! 20 éves vagyok, a DALERD ZRT. Gyulai Erdészeténél dolgozom, mint beosztott erdész. Hogy ?szinte legyek egy elég fafej? ember vagyok, aki nagyon is ragaszkodik az elveihez, és azokhoz a célokhoz amit el akar érni. "Szabadid?met" szeretem, hasznos és kultúrált hangvétel? programokkal eltölteni. Igazából egy tartós kapcsolatra vágyom, egy olyan lányra, aki a szó átvitt értelmében egy egyszer?, "földön" járó lánynak mondható, ugynanakkor van önálló gondolata, és véleménye, amihez nem utolsó sorban ragaszkodik is, és ugyan akkor tudja értékelni, és viszonozni azokat a dolgokat, amiket kap a másik félt?l. Egyszóval nem minden a küls? :-) Röviden ennyit szerettem volna, de személyesen többet megtudhatsz rólam!
jantyikzsolt
32

egy fiatal srác vagyok aki szívesen ismerkedik és flörtölget , de keresem az igaz sterelmet is .
katicacica
41

nem mutatkozik
marcsi1968
51

Marcsi vagyok, 44 éves és komoly kapcsolatot keresek!
bandi59
60

Több szakmás független férfi.Mottó:"Mértékkel élni ...!"Tel: #### e-mail: #### a személyes találkozások döntenek.Ide akármit is írhatnék.... :)
További kereséshez bejelentkezés szükséges.

Almáskamarás  Battonya  Békés  Békéscsaba  Békéssámson  Békésszentandrás  Bélmegyer  Biharugra  Bucsa  Csabaszabadi  Csanádapáca  Csárdaszállás  Csorvás  Dévaványa  Doboz  Dombegyház  Ecsegfalva  Elek  Füzesgyarmat  Gádoros  Gerendás  Geszt  Gyomaendrőd  Gyula  Hunya  Kamut  Kardos  Kardoskút  Kaszaper  Kétegyháza  Kétsoprony  Kevermes  Kisdombegyház  Kondoros  Körösladány  Körösnagyharsány  Köröstarcsa  Körösújfalu  Kötegyán  Kunágota  Lőkösháza  Magyarbánhegyes  Magyardombegyház  Medgyesegyháza  Méhkerék  Mezőberény  Mezőgyán  Mezőhegyes  Mezőkovácsháza  Murony  Nagybánhegyes  Nagykamarás  Nagyszénás  Okány  Örménykút  Orosháza  Pusztaföldvár  Sarkad  Sarkadkeresztúr  Szabadkígyós  Szarvas  Szeghalom  Tarhos  Telekgerendás  Tótkomlós  Újkígyós  Újszalonta  Végegyháza  Vésztő  Zsadány