Néhányan a(z) enyingi társkeresőink közül


vidlandia
45

...talán?...
standox
29

Hát így nem hinném bárki meg tud ítélni vagy megismerni de pársort írok. Kint élek Angliába komoly kapcsolatot keresek aki vel kint tudok élni itt külföldön. De ha szimpatikus vagyok írj nyugodtan szívesen ismerkedem.
wolf01
34

Magam adom
sziszi
44

én egy komoly kapcsolatot keresek mert már sokat csalodtam az életben egy éjszakások kiméljenek
archenemy2010
34

Sziasztok szeretnék megismerkedni kedves rendes lehet?leg nem anyagiakra utazó lányokkal fejér megyében.
hugi077
40

Egyszer eljön majd a nap,mikor egy rövid perc alatt,elhagyom a széttört álmokat.
Sagica
40

Ismerj meg!!!
lezo
31

Nem írok semmit , ha akarsz ismerj meg !!!!
skot
34

hello
StroblGergo
26

Ide csak azt tudom írni hogy ha valamit szeretnél majd privátban megbeszéljük!
bogabor
30

Sziasztok!Egy normális, aranyos lánnyal szeretnék ismerkedni :)Sziasztok :)
mrbogi
49

Keresem a tökéletes társat!
morrison1975
44

25-45 éves hölgyet keresek szabadid? eltöltésére
rajmi79
40

Szia 32 éves elvált srác vagyok.Keresem páromat az életeben akivel jókat lehet nevetni beszélgetni.Egy vidám nyugodt természet? srác vagyok.Ha felkeltettem az érdekl?désedet akkor írj bátran és ki tudja lehet,hogy te leszel az igazi.
zsuzsa
39

szia
sziszi87
32

Kell a varázslat.Kell az hogy ne csak ellegyünk,hanem hogy rajongva,csodálattal érdekl?djünk a másik iránt.Kell hogy gyerekké változzak olykor és kell hogy elfogadj és merj megnyílni. :)
Fati
28

háát...
kaika
31

olyan társat keresek aki megbízható ?szinte és ugy szeret ahogy vagyok ha te pont ilyen vagy akkor nyugottan irj válaszolok rá!
Etka
38

Edit vagyok.Nemrég lettem özvegy és barátokat keresek.Szexkapcsi szóba sem jöhet.
kaika24
31

Egy életvidám srác vagyok szeretek ismerkedni,barátkozni nem szeretem az egy éjszakás kalandokat csak is komoly kapcsolatot keresek ha fel keltettem az érdekl?désedet nyugodtan írj :)
Joe22
33

Huszonéves átlagos srác vagyok.Ismerkednék kapcsolat vagy barátság céljából.
atesz222
29

Szia. jelenleg küföldön dolgozom így keveset vagyok ithon ezér gondoltam meg probálkozok a párkeresés ezen formájával.
További kereséshez bejelentkezés szükséges.

Aba  Adony  Alap  Alcsútdoboz  Alsószentiván  Bakonycsernye  Balinka  Baracs  Baracska  Beloiannisz  Besnyő  Bicske  Bodajk  Bodmér  Cece  Csabdi  Csákberény  Csákvár  Csókakő  Csór  Csősz  Daruszentmiklós  Dég  Dunaújváros  Előszállás  Enying  Ercsi  Etyek  Felcsút  Füle  Gárdony  Gyúró  Hantos  Igar  Iszkaszentgyörgy  Isztimér  Iváncsa  Jenő  Kajászó  Káloz  Kápolnásnyék  Kincsesbánya  Kisapostag  Kisláng  Kőszárhegy  Kulcs  Lajoskomárom  Lepsény  Lovasberény  Mány  Martonvásár  Mátyásdomb  Mezőfalva  Mezőkomárom  Mezőszentgyörgy  Mór  Nadap  Nádasdladány  Nagykarácsony  Nagylók  Nagyvenyim  Pákozd  Pátka  Pázmánd  Perkáta  Polgárdi  Pusztaszabolcs  Pusztavám  Rácalmás  Ráckeresztúr  Sárbogárd  Sáregres  Sárkeresztes  Sárkeresztúr  Sárkeszi  Sárosd  Sárszentágota  Sárszentmihály  Seregélyes  Soponya  Söréd  Sukoró  Szabadbattyán  Szabadegyháza  Szabadhidvég  Szár  Székesfehérvár  Székesfehérvár  Tác  Tordas  Újbarok  Úrhida  Vajta  Vál  Velence  Vereb  Vértesacsa  Vértesboglár  Zámoly