Néhányan a(z) füzesgyarmati társkeresőink közül


Cicuska08
24

Tizenkilenc éves vagyok. Fél éve vagyok szingli.Szeretek ismerkedni.Viszonylag sokat járok bulizni.Szeretek sportolni,kedvencem a foci.
karesz24
30

Nem tudom mit is irhatnék ide hisz ide bármit is irhatok magamról, de a barátaim szerint egy rendes csendes nem az a vagánykodó típus vagyok. De ha valakiben megvan az a kis szikra akkor úgy tudom szeretni és védeni mint egy igazi tigris. De ezt majd meglátod ha úgy gondolod hogy épp egy ilyen srácot keresel magadnak és szeretnéd ha hosszú és tartalmas kapcsolatot szeretnél akkor velem átélheted. Ha van valami konkrét kérdésed velem kapcsolatba írj minél hamarabb próbálok majd válaszolni.
n662
36

Többnyire külföldön tartózkodom...
csajszika1722
24

Sziasztok :) én egy okos,inteligens lány vagyok.komoly kapcsolatra vágyom :) ?szinte és h? tudok lenni. :) mindig mosolygok,vicces lánynak tartanak a barátaim :)ennyikeee :)
Csiszta75
42

Szeretném újra megtalálni az igazi boldogságot!!!
csimmi
48

szettek élni, és jól érzem magam!
Simlis
42

Szeretek ismerkedni a többit annak akit érdekel.
filko27
32

Sziasztok! Komoly kapcsolat véget regisztráltam!
sanya86
31

.............
Tom_83
34

Szeretem a jó bulikat, a pörgést, de a nyugalom is jó tud lenni! Szeretek élni, szeretem az életet, minden egyes percét ki szeretném élvezni!!
Laci1218
45

Laci vagyok és szeretném megtalálni az igazit
dbv
dbv
30

Ez hosszú lenne, meg mindíg mást írnék. Inkább beszélgessünk! :)
123
123
24

Joci vagyok a hegyr?l,ki beveri egyb?l!!!!!
Ricsi17
24

Aki szeretne veleem beszélni az nyugodtan írjoon :D:D:D
jistvan
46

Sziasztok! Én egy kedves h?séges típus vagyok,minden elválik az els? találkozás alkalmával.
csucsu21
24

Hello ! Hát nem igazán tudok ide mit írni ha szeretnél tudni valamit ugy is megkérdezed szivesen válaszolok ! :D
motorosminci
32

MOTORBOLOND VAGYOK:p
Elchess
38

Régen a férfinak, meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni.
További kereséshez bejelentkezés szükséges.

Almáskamarás  Battonya  Békés  Békéscsaba  Békéssámson  Békésszentandrás  Bélmegyer  Biharugra  Bucsa  Csabaszabadi  Csanádapáca  Csárdaszállás  Csorvás  Dévaványa  Doboz  Dombegyház  Ecsegfalva  Elek  Füzesgyarmat  Gádoros  Gerendás  Geszt  Gyomaendrőd  Gyula  Hunya  Kamut  Kardos  Kardoskút  Kaszaper  Kétegyháza  Kétsoprony  Kevermes  Kisdombegyház  Kondoros  Körösladány  Körösnagyharsány  Köröstarcsa  Körösújfalu  Kötegyán  Kunágota  Lőkösháza  Magyarbánhegyes  Magyardombegyház  Medgyesegyháza  Méhkerék  Mezőberény  Mezőgyán  Mezőhegyes  Mezőkovácsháza  Murony  Nagybánhegyes  Nagykamarás  Nagyszénás  Okány  Örménykút  Orosháza  Pusztaföldvár  Sarkad  Sarkadkeresztúr  Szabadkígyós  Szarvas  Szeghalom  Tarhos  Telekgerendás  Tótkomlós  Újkígyós  Újszalonta  Végegyháza  Vésztő  Zsadány