Néhányan a(z) hévízi társkeresőink közül


Laci185
34

...
sala
60

?szinte kapcsolatot keresek.
Mannka
60

Minden szempontból igényes, csinos n? vagyok, egyedül élek, szeretnék találkozni egy igazi társsal egy ÚR-ral.
pafrany1
49

Szia. Köszönöm, hogy megnézted az adatlapomat
Burnrubber
32

Els?sorban ismerkedési szinten keresek hölgye(ke)t - nem összetévesztend? az egyéjszakás kalandokkal ;)Szeretek ismerkedni, alapjáraton társasági lénynek vallom magam - bár olykor ha úgy tartja kedvem, inkább begubózom a lakásba és nyugiban megnézek egy filmet :)Olyasvalaki vagyok, aki az esetek többségében inkább megy valahova, minthogy otthon üljön. Legyen az munka, szórakozás, kirándulás, vagy akármi. Nem szeretek egy helyben ülni :)
peter83
36

27 vagyok,van a családban 3 kutya,szeretem a rock zenét,meg a sebességet,ezenkivül mindent aminek értelmét látom.
CrulySmile
32

----- kés?bb.
Maryfree
54

Ismerj meg nem fogsz csalódni!!!
cserti
33

Befuto vagyok, és hoditani is fogok!!!!!!!!!!!
Rolandinho
43

Mit is írhatnék ? Sok mindent de legjobb az.Ismerj meg és döntsd el te magad.Nem mindig a küls? a bels? fontos, ha nem mi fog meg a másikba ami lehet jó és rossz,lehet szeretni és utálni is e miatt.
noryna
32

Sors próbája
sunflower7
48

"Az, hogy én ki vagyok, attól függ, te kinek akarsz látni engem!"
További kereséshez bejelentkezés szükséges.

Alibánfa  Almásháza  Alsónemesapáti  Alsópáhok  Alsórajk  Bagod  Bak  Balatongyörök  Bánokszentgyörgy  Barlahida  Batyk  Becsehely  Becsvölgye  Belezna  Bezeréd  Bocfölde  Böde  Borsfa  Bucsuszentlászló  Csesztreg  Csömödér  Egeraracsa  Fityeház  Füzvölgy  Gellénháza  Gelse  Gelsesziget  Gyenesdiás  Hévíz  Kallósd  Karmacs  Kávás  Keménfa  Keszthely  Kustánszeg  Lendvadedes  Lenti  Letenye  Maróc  Mihályfa  Misefa  Murakeresztúr  Murarátka  Muraszemenye  Nagygörbő  Nagykanizsa  Nagylengyel  Nemesbük  Nova  Óhid  Orosztony  Ozmánbük  Pacsa  Páka  Pakod  Pat  Petrikeresztúr  Pusztamagyaród  Rédics  Rezi  Salomvár  Sand  Sárhida  Sármellék  Sormás  Sümegcsehi  Surd  Szalapa  Szentpéterúr  Teskánd  Tófej  Tótszentmárton  Türje  Vállus  Várfölde  Vonyarcvashegy  Zajk  Zalaapáti  Zalacsány  Zalaegerszeg  Zalaistvánd  Zalakaros  Zalakomár  Zalalövő  Zalamerenye  Zalaszabar  Zalaszántó  Zalaszentbalázs  Zalaszentgrót  Zalaszentiván  Zalaszentmihály  Zalatárnok