Néhányan a(z) kabai társkeresőink közül


zeuszka
45

sziasztok
andi2240
51

nagyon tudok szeretni.
szabobagizsolt
28

Érzésem szerint vicces vagyok. Tudom díjazni a humort. Sosem voltam az a h?? de nagyon jó tanuló de remélem egyszer lesz munkám és egy családom akit eltarthatok vele. Nem vagyok az a bulizós ember aki feljár diszkóba és egész este vereti neki :), de viszont szeretem az amerikai feelinges kerti sütéseket meg ilyesmiket. Mivel nem járok fel bulizni így nem is volt alkalmam barátn?t keresni magamnak. Szóval ne habozzon senki és írjon rám ha esetleg bejövök neki vagy többet szeretne megtudni rólam. :) Jah és ha már valakinek írok akkor lécci ? is írjon már vissza!! ha én vagyok olyan kedves és ráírok valakire mert bejön nekem akkor szerintem annyit megérdemelnék hogy visszaírjon még ha a válasz "nem" is!!
gimiz
29

HelósztokEgy 22 éves srác vagyok Kabáról, Break,RNB táncolok már kb 5 éve ,de a break már komolyabban megy.Most szakítottam barátn?mell, inkább rövid kapcsolat érdekelne vagy barátság.
bagilujo
34

Ha valaki kiváncsi rám,majd bemutatkozom neki.
Tundi0418
32

25 éves vidám csaj vagyok, szeretek ismerkedni és beszélgetni. Szeretem az állatokat, van egy kutyám. Keresem a hozzám korban ill? társamat. :)
jani78
41

Sziasztok! Én egy életvidám, társaság-összetartó, bulizós srác vagyok, de egy ideje magányos. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam erre a honlapra. Ha többet szeretnél tudni rólam kérlek írj!
pepe01
29

szeretek csavarogni bulizni haverokal szorakozni
pepsicola
43

Sziasztok Zolinak hivnak. Olyan lanyt ,elvalt vagy ozvegyasszonyt keresek,aki elsosorban nem mindig a kulsore teszi a hangsuly!! Aki nagyon tudja ertekelni a belso tulajdonsagaimat. En alapjaban joszivu,huseges ,eggyben odaado tipus vagyok ! Utalom a ketszinuseget,a hazugsagot, szeretem erezni-ereztetni hogy szeretnek . Szeretni valakit es megbecsulni, minden hibajaval elfogadni az a szep dolog! Mivel tokeletes ember nincs a foldon !Csak komoly kapcsolat erdekel ! Koszonom hogy elolvastad , udv Zoli !
burgman
57

Ide bármit irhatok. Majd kés?bb fogok.
pirike1
38

155cm magas,barna hajú kék szem? n? vagyok.Komoly kapcsolatot keresek.Van egy 2 éves kisfiam,olyan férfit keresek aki vele együtt elfogad.
tunde44
51

sziasztok én Tünde vagyok egy kedves molett n? vidám de nagyon érzékeny .
Andre21
28

Komoly kapcsolatot keresek egy rendes lány személyében :)Nyugodtan írhattok is ha Tetszek :) ####
nincsnevem
36

szia!nincsnevem vagyok :) 40leszek úgy 12év múlva!kösz ,hogy rám kattintottál :)
feco24
32

feco vagyok 24 éves komoly kapcsolatot keresek .
Zsoca91
28

Egy komoly és ?szinte egyéniség vagyok. Csak komoly kapcsolat céljából ismerkednék. Nincs sok elvárásom.
További kereséshez bejelentkezés szükséges.

Álmosd  Ártánd  Álmosd  Bagamér  Bakonszeg  Balmazújváros  Báránd  Bedő  Berekböszörmény  Berettyóújfalu  Bihardancsháza  Biharkeresztes  Biharnagybajom  Bocskaikert  Csökmő  Darvas  Debrecen  Derecske  Ebes  Egyek  Esztár  Földes  Fülöp  Görbeháza  Hajdúbagos  Hajdúböszörmény  Hajdúdorog  Hajdúhadház  Hajdúnánás  Hajdúsámson  Hajdúszoboszló  Hajdúszovát  Hencida  Hortobágy  Hosszúpályi  Kaba  Kismarja  Kokad  Komádi  Konyár  Körösszakál  Létavértes  Magyarhomorog  Mezősas  Mikepércs  Monostorpályi  Nádudvar  Nagykereki  Nagyrábé  Nyírábrány  Nyíracsád  Nyíradony  Nyírmártonfalva  Pocsaj  Polgár  Püspökladány  Sáp  Sáránd  Sárrétudvari  Szentpéterszeg  Szerep  Téglás  Tetétlen  Tiszacsege  Tiszagyulaháza  Told  Újiráz  Újléta  Újszentmargita  Újtikos  Vámospércs  Váncsod  Vekerd  Zsáka