Néhányan a(z) kápolnásnyéki társkeresőink közül


marky87
32

Mit is írhatnék ide.Szeretem a munkámat, a sportot, a szórakozást, na és persze a pókert.:) Ezen kívül ha jobban megszeretnél ismerni, bátran írj.
Noldi20
28

Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek aki úgy érzi hogy szimpatikus vagyok írjon! ;) Sunday CooliNG :O !!!!
Bibi
40

Úgy érzem abszolút a földön járok, nincsenek lehetetlen elvárásaim. Egy nagyon fontos dolog, ami nélkül számomra nem megy, az a bizalom. Bennem sikerült pár embernek kiölnie teljesen a bizalmat, ezért aki esetleg szeretne velem megismerkedni, kérem készüljön fel rá, hogy iszonyatosan bizalmatlan lettem. Sajnálom..... Határozott, egyedüli életre is képes személy vagyok, ugyanakkor nagyon vágyom arra, hogy szeressenek, tiszteljenek és ne csapjanak be. Szeretem a munkám, szeretem a rallyt, de csak ha benn ülök én is az autóban:), szeretek f?zni, sütni, kicsit régi módi vagyok meglehet, de ez van.... Szeretek otthon lenni, ugyanakkor néha mégis elvágyom szórakozni is. Imádok autózni, szeretek moziba járni, f?leg a vígjátékokat szeretem, meg a romantikus vígjátékokat. Szeretek biciklizni, bár rég csináltam, szeretem a kutyákat, macskákat stb.
orasjozsi38
81

József vagyok komolykapcsolatot keresek.
orasjozsi
81

Keresem korban hozzám ill? özvegy vagy elvált hölgy társaságát, aki tudna szeretni.
pinahangolo
49

kalandot keresek
gamez
28

Gyuri vagyok 20 éves és keresem az igazit! Szeretem a túrákat és jó humorú társaságot.
misi077
42

Sziasztok 34 éves leszek,Magamról csak annyit hogy szeretnék egy komoly társat találni magam mellé!Hiányzik a kedvesség és a szeretet!Komoly gondolkodású embernek tekintem magam de mellette nagyon szeretek viccel?dni jó kedvet teremteni!!Imádok f?zni az legyen kint a kertben vagy a konyhában bent. Röviden ennyit magamról.Többit meg majd meg tudod ha meg ismertél!!!
További kereséshez bejelentkezés szükséges.

Aba  Adony  Alap  Alcsútdoboz  Alsószentiván  Bakonycsernye  Balinka  Baracs  Baracska  Beloiannisz  Besnyő  Bicske  Bodajk  Bodmér  Cece  Csabdi  Csákberény  Csákvár  Csókakő  Csór  Csősz  Daruszentmiklós  Dég  Dunaújváros  Előszállás  Enying  Ercsi  Etyek  Felcsút  Füle  Gárdony  Gyúró  Hantos  Igar  Iszkaszentgyörgy  Isztimér  Iváncsa  Jenő  Kajászó  Káloz  Kápolnásnyék  Kincsesbánya  Kisapostag  Kisláng  Kőszárhegy  Kulcs  Lajoskomárom  Lepsény  Lovasberény  Mány  Martonvásár  Mátyásdomb  Mezőfalva  Mezőkomárom  Mezőszentgyörgy  Mór  Nadap  Nádasdladány  Nagykarácsony  Nagylók  Nagyvenyim  Pákozd  Pátka  Pázmánd  Perkáta  Polgárdi  Pusztaszabolcs  Pusztavám  Rácalmás  Ráckeresztúr  Sárbogárd  Sáregres  Sárkeresztes  Sárkeresztúr  Sárkeszi  Sárosd  Sárszentágota  Sárszentmihály  Seregélyes  Soponya  Söréd  Sukoró  Szabadbattyán  Szabadegyháza  Szabadhidvég  Szár  Székesfehérvár  Székesfehérvár  Tác  Tordas  Újbarok  Úrhida  Vajta  Vál  Velence  Vereb  Vértesacsa  Vértesboglár  Zámoly