Néhányan a(z) körmendi társkeresőink közül


Repki
22

csak tudnám mit :)
Icu67
50

Írj, ha érdekellek. csak komoly kapcsolatot szeretnék.
Bodega
42

SZIA!téged kerestele!?
rerebaba99
20

hello regi a nevem
tkoma
45

Sziasztok.
Barbara888
37

.....................................................................................
benepeti
49

vállalkozo vagyok
Zozo
37

Keresek..
peter86
31

ismerkedés céljábol vagyok fent
Woodstone
48

Szia!Komoly társat keresek, ismerj meg!
gaborfe
36

ukyfuy
Kedvessrac26
31

Keresem páromat, akivel végre boldog lehetnék. úgy gondolom minden lehet?séget meg kell ragadni, szóval ezért vagyok itt :-)
Irisz68
49

Vidám, ?szinte n? vagyok. Az életem minden napját úgy fogom fel, hogy ma is tanulok valamit, ma is boldogabb leszek valami vagy valaki által. Szeretek olvasni, színházba, múzeumba járni, kertészkedni és még számos mindent. Egy édes, nem dohányzó, független pasit keresek. Minden együtt töltött nap szebb legyen vele, mint amilyen nélküle lenne. A legfontosabb, hogy boldog legyek és ? is az legyen. Kérlek email címet is írj, hogy tudjak válaszolni.
Felice
39

Életre való n? vagyok...keresem akivel boldog lehetnék!
mokus17
41

Aki akarja majd megkérdezi ami érdekli, az átlag sablonszöveg unalmas!
tegen6505
52

A nyugalmas partot keresem,ahol megpihenhetek, ahol várnak rám.
szabilaci
32

Szia Szabi vagyok.komoly kapcsolatot keresek
pierce
42

...
rendolf9104
26

szia Gráczer Gábor vok. Szeretnélek megismerni egy jó dögös és szép csajszikat.
Tybor82
35

Mindig olyan nehéz összefoglalni. Ismerkedjünk és majd minden kiderül.
lacilaci
33

na vajon mit is írhat ide az, aki csak regisztrálni akar?
Scross
28

Sablonos szöveget feleslegesen nem írok!
szabolcs1988
29

vas megyei srác vagyok .. komoly kapcsolat céljából ismerkednék
primavera
40

Szia!35 éves, körmendi ,elvált hölgy vagyok.13 éves fiammal élek.Társam keresem!
Lacus
43

Egy kedves,életvidám lányt keresek.
rendolf91
26

szia Gráczer Gábor vagyok 20 éves és szeretnék egy komoly kapcsolatot valakivel aki oly gyönyör?.
DrHusar
41

35 éves férfi komoly kapcsolat céljából ismerkedne.
baller04
34

Tartós kapcsolat
Bojti
39

Sziasztok! Vidám, a tartalmas szórakozást és a vízpartot kedvel? n?személy vagyok. :) Fontos számomra az ?szinteség és a jó humor! Hasonló beállítottságú partnerem keresem!
gixer
48

..
viking01
47

Kevés itt a hely, hogy le írjam itt. :futyul
kovacsadam
25

Sziasztok!Egy 20 éves körmendi srác vagyok, aki szereti az autókat, tuningot, szeret fotózni, és nem utolsó sorban szeret számítógépezni, illetve azokat javítani, összerakni, magyarul mindent ami számítógéppel kapcsolatos! Dióhéjban ennyi rólam, ha több infót szeretnél rólam, akkor írj :)
csabesz556
41

Jó velem az élet.
Harmonia44
49

Életvidám, optimista n? vagyok. Ismerkedés, barátkozás céljából vagyok az oldalon. Életkoromból kifolyólag nem hiszek a mesékben, nem a herceget keresem hófehér paripán. Rengeteg szeretetet tudok adni, de kapnom szükséges, hogy viszonozhassam. Toleráns, megért?, támogató vagyok, de ezeket el is várom. Nem kell tökéletesnek lenned, én sem vagyok az. Szeretem az életet élni. A lehet?ségeket egy társsal élvezetesebb, izgalmasabb megélni.
Csillus85
32

Egy vidám és ?szinte lány
Santeri
27

"Nincs csodálatraméltóbb az embernél. Bánj vele ezen érdeme szerint.""A maszk mögött nem csak egy ember van. A maszk mögött egy eszme van, s az eszmék golyóállók.""A színház játék. A játékhoz sok munka kell, de ha ez a munka a játék örömét adja, már nem is érezzük munkának."
További kereséshez bejelentkezés szükséges.

Acsád  Alsószölnök  Andrásfa  Balogunyom    Boba  Bögöt  Bögöte  Bozsok  Bozzai  Bucsu  Bük  Celldömölk  Csákánydoroszló  Csepreg  Csipkerek  Egyházashetye  Felsőcsatár  Felsőjánosfa  Felsőmarác  Felsőszölnök  Gasztony  Gencsapáti  Gérce  Gyöngyösfalu  Győrvár  Halogy  Hegyhátszentmárton  Hosszúpereszteg  Ikervár  Iklanberény  Ivánc  Jánosháza  Káld  Kám  Katafa  Kemenesmagasi  Kenéz  Kétvölgy  Kisunyom  Kondorfa  Körmend  Kőszeg  Kőszegpaty  Lócs  Lukácsháza  Magyarszombatfa  Mersevát  Mesteri  Mikosszéplak  Nádasd  Nagygeresd  Nagykölked  Nagyrákos  Nagysimonyi  Narda  Nemeskolta  Nick  Nyőgér  Őrimagyarósd  Oszkó  Pácsony  Pankasz  Petőmihályfa  Püspökmolnári  Rábagyarmat  Rábapaty  Rátót  Répcelak  Rönök  Sárvár    Sitke  Söpte  Sótony  Szalafő  Szatta  Szemenye  Szentgotthárd  Szentpéterfa  Szergény  Szőce  Szombathely  Tanakajd  Telekes  Tompaládony  Torony  Uraiújfalu  Vasszécseny  Vasszilvágy  Vasvár  Vasvár  Vát  Velem  Velemér  Vép  Vönöck  Zsédeny