Néhányan a(z) körösladányi társkeresőink közül


Ildikoo30
36

Komoly kapcsolatot keresek.
andriboy
34

Ismerj meg!
roland2011
29

összinte baratsagos fiu vagyok. ha meg akarsz ismerni nyugodtan irj:)
Rolcsika87
30

Szeretek romantikázni :D elég makacs srác vagyok,mindig elérem a kit?zött célomat,röviden ennyi :D
Sunflower
26

Csak annyit irnek hogy csak normalis fiukkal veszem fel a kapcsolatot es meg annyi hogy jelen pillanatban Angliaban elek. :)
pistike75
42

sziasztok hölgyek! az igazit meg az ?szintét keresem!
Piroska71
46

Remélem itt megtalálom az igazit!
Guiseppe27
35

Vidám természet?,kedves, srác vagyok.Szeretek bulizni,sokat a természetben lenni.Keresem h? páromat!Csak komoly kapcsolat érdekel!
crandall
24

Szia. Egy fiatal srác vagyok, akit a kíváncsiság hajtott ide. Kék szemem és fekete hajam van, átlagos magasságúnak mondhatom magamat. Érdekelnek az extrém sportok és a filmezés. Ha meg szeretnél ismerni, csak küldj egy üzenetet.
Peteer0530
35

29 éves,magányos,szeretetre vágyó,kedves,gondoskodó pasi vagyok.Várom romantikus,kedves lányok jelentkezését!!:)
Poninyuszi
26

Átlagos ember vagyok! Ha többet akarsz tudni rólam irj bátran! :D
davideboy
22

Szia én egy kedves és rendes fiu vagyokszeretek baromkodni a haverokkal, gépezni, netezni, zenéthallgatni.szeretem az állatokat, a jó filmeket, meg ha úgy van akk még a konyveket is :DHa meg akarsz ismerni akk csak írj :)
További kereséshez bejelentkezés szükséges.

Almáskamarás  Battonya  Békés  Békéscsaba  Békéssámson  Békésszentandrás  Bélmegyer  Biharugra  Bucsa  Csabaszabadi  Csanádapáca  Csárdaszállás  Csorvás  Dévaványa  Doboz  Dombegyház  Ecsegfalva  Elek  Füzesgyarmat  Gádoros  Gerendás  Geszt  Gyomaendrőd  Gyula  Hunya  Kamut  Kardos  Kardoskút  Kaszaper  Kétegyháza  Kétsoprony  Kevermes  Kisdombegyház  Kondoros  Körösladány  Körösnagyharsány  Köröstarcsa  Körösújfalu  Kötegyán  Kunágota  Lőkösháza  Magyarbánhegyes  Magyardombegyház  Medgyesegyháza  Méhkerék  Mezőberény  Mezőgyán  Mezőhegyes  Mezőkovácsháza  Murony  Nagybánhegyes  Nagykamarás  Nagyszénás  Okány  Örménykút  Orosháza  Pusztaföldvár  Sarkad  Sarkadkeresztúr  Szabadkígyós  Szarvas  Szeghalom  Tarhos  Telekgerendás  Tótkomlós  Újkígyós  Újszalonta  Végegyháza  Vésztő  Zsadány