Néhányan a(z) pápai társkeresőink közül


Picur99
44

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég.
Agica72
46

Szeretnék ismerkedni, kedves,komoly gondolkodásu férfiakkal,a személyes ismerkedés híve vagyok. Magamról párszót:komoly gondolkodásu, jó beszédes n? vagyok, szeretek társaságba járni,kirándulni. Ismerj meg!!! :)
Davidavid19
26

Na hát Sziasztok! :) Én egy 19 éves srác vagyok... Szeretek, ismerkedni, s bár hogy ne hazudjak de komoly kapcsolatot keresek. Kedvenc fogalakozásom, a horgászat, séta, na és még sorolhatnám :) Ha valami meg fog bennem ne kímélj írj bátran !!! ( többit majd meg beszéljük ) Jaahm... és ne a KOR ALAPJÁN DÖNTSÉL, HOGY MIEN VAGYOK.... :)))Dávid: :nagycsok Hölgyeim :)
fuli72
46

Füli vagyok és komoly kapcsolatot keresek!
Kaffer
33

Társaság miatt vagyok itt, de akár komoly kapcsolat is lehet. Meglatjuk.Vidám természet,kicsit szeretek piszkálodni:)
dzsumby
32

Szia :D
csakata
51

?szintének lenni !
Gabika26
37

Keresem kedves,odaadó társam
yellowstranger
36

Egy sárga idegen. A kérdés csak az, téged érdekel-e.
oszinteseg5
53

170cm magas,70kg-os sportos,sötétbarna hajú,fiatalos megjelenés?,elvált,sportot,zenét kedvel? élelmiszeripari szakmunkás vagyok.Számomra fontos az ?szinteség és a bizalom.
hunter87
31

...........
veru
41

keresem a párom
Yanalast
42

.....................
sbalint165
28

Sziasztok! Keresem párom , remélem itt az oldalon megtalálom.
Procc
28

Ne én ismertessem meg magam, Te ismerj meg! :)
lacus2223
29

t-...
SzalaR9
33

Ami nem öl meg az meger?sít
Sylver2626
33

Imádok flörtölni...
Andi74
62

A világnak Te csak egy valaki vagy, de valakinek Te jelented az egész világot! Boldognak lenni nem azt jelenti hogy minden tökéletes, tenniis kell érte, és megtanulni elfogadni a másikat olyannak amilyen.
vpetya623
34

Az olyan embereket szeretem, akik nem félnek álmodni, s azokat megvalósítani...
Bali87
31

Kedves vidám srác vagyok aki vele egykorú lányokkal ismerkedne.
TDITibike
35

helló én egy 28 éves jókép? fiatalember vagyok Tibinek hívnak szeretnélek megismerni
haver
34

.
diazz
41

------------
captainzsolt
46

170 cm magas, átlagos testfelépítés?
Lina084
34

..................................................
Attila81
37

Hiába írok itt bármit is találkozzunk és megismersz!
Peti850912
33

---------------------------------------------------------------------------------
Tomasz33
40

Egy vidám, normális fiú vagyok, aki szeretné megtalálni a hozzá ill? lányt!
szilvia41
48

barátságot szeretnék
attila02
44

mit is irjak magamrol csak annyit hogy sokat csalodtam és még mindig keresem az álmaim nöét
kockafej8500
45

Az átlagember megmintázható szobra vagyok. Nincsenek károsnak mondható szenvedélyeim. Lustaság is csak mértékkel kerít a hatalmába. Egyedül sem unatkozom, de társaságban még kevésbé. Keresem átlagnál szebb és okosabb páromat, aki kiragad a mindennapi élet langyos posványából és együtt kalandozhatunk az élet tajtékos tengerén.
Martika4068
51

Márti vagyok, azért regisztráltam, hogy megtaláljam a boldogságot, a szerelmet. Komoly kapcsolat céljából vagyok fent, kalandorok kíméljenek.
Katika22
34

Sziasztok!28 éves lány ismerkedne intelligens, független vagy elvált gyermektelen férfiakkal 30-38 éves kör között...Email címet írj, ha fel szeretnéd venni velem a kapcsolatot.Köszönöm.
csutiandi
47

Keményen és sokat dolgozom,de társat keresek!
sni76
42

Eladóként dolgozom 3 lányom van.
oodooow
39

32 éves férfi vagyok,er?s nemzeti beállítottsággal.Szeretek olvasni,zenét hallgatni,bringázni. Kedvenc id?töltésem a geoládázás és a kerékpározás. Imádom a természetet és a vizeket.
tgabesz050
46

hölgyekkel ismerkednék komoly kapcsolat.
csakatab
53

Jelenben élünk
További kereséshez bejelentkezés szükséges.

Ábrahámhegy  Ajka  Alsóörs  Apácatorna  Aszófő  Badacsonytomaj  Bakonyjákó  Bakonynána  Bakonypölöske  Bakonyszentkirály  Bakonyszentlászló  Balatonakali  Balatonalmádi  Balatonederics  Balatonfőkajár  Balatonfüred  Balatonfűzfő  Balatonkenese  Balatonszőlős  Balatonvilágos  Bánd  Béb  Berhida  Borszörcsök  Csabrendek  Csajág  Csehbánya  Csesznek  Csetény  Csögle  Csopak  Csót  Devecser  Dudar  Felsőörs  Ganna  Gecse  Gic  Hajmáskér  Hegymagas  Herend  Hidegkút  Jásd  Kamond  Káptalanfa  Káptalantóti  Karakószörcsök  Kemeneshőgyész  Kemenesszentpéter  Kislőd  Kolontár  Köveskál  Külsővat  Küngös  Kup  Lesencetomaj  Litér  Lókút  Lovas  Lovászpatona  Malomsok  Márkó  Mencshely  Mezőlak  Mihályháza  Mindszentkálla  Monostorapáti  Nagyacsád  Nagydém  Nagyesztergár  Nagyvázsony  Nemesgörzsöny  Nemeshany  Nemesvámos  Németbánya  Noszlop  Nyirád  Öcs  Olaszfalu  Ősi  Öskü  Pápa  Pápateszér  Papkeszi  Pénzesgyőr  Pétfürdő  Porva  Pula  Raposka  Révfülöp  Salföld  Sáska  Somlójenő  Somlóvásárhely  Sümeg  Sümegprága  Szápár  Szentantalfa  Szentgál  Szentkirályszabadja  Szigliget  Takácsi  Tapolca  Tihany  Tótvázsony  Ukk  Úrkút  Várkesző  Városlőd  Várpalota  Vaszar  Veszprém  Vid  Vinár  Zalaerdőd  Zalagyömörő  Zalahaláp  Zirc