Néhányan a(z) petőfibányai társkeresőink közül


hege01
45

Tamás vagyok 38 éves.Szeretek horgászni. Család centrikus vagyok nem iszom nem dohányzom:)
lovehunter88
31

A nagy "?" keresem
motor0208
28

Helló Szia ha meg akkarsz ismerni akkor írj !!!!
keki201987
32

Szia! Egy élettel teli ember vagyok aki nem szeret othol ülni!!Imádok sétálni a természetet járni motorozni és horgászni!!A jó filmeket se vetem meg csak az a baj hogy nincs kivel élvezzem az életet ezért remélem te leszel az akire vártam :))
kgabi84
35

Ismerj meg és megtudodKomoly életvidám vagyok igaz az élet a legnagyobb tanító de talpon kell maradni bármi is történik! :)Szeretek a hobbimmal foglalkozni és nagyon érdekel :)
peter1987
32

szia! Egy életvidám ember vagyok nem szeretek sokat othol lesni imádom a kihivásokat sokat járom a természetet horgászok motorozok és ezmind haszontalan mert nincs kivel átélhetnémezért keresem a párom akivel ezt mind megoszthatnám!!! :)
krisztian
35

Köszöntök minden kedves hölgyet! Krisztiánnak hívnak,185cm magas, 80kg, barna hajam és szemem vam. Ápolt,dolgozó,természetet szeret? férfi vagyok.Géplakatos és bányam?vel? a végzettségem.Szeretnék párt találni magamnak,aki megbízható,ápolt,dolgozó, vékony n? személyébe. Ne legyél dohányzós, és csak alkalommal fogyassz alkoholt. Heves megyéb?l kereslek. Kés?bbiekben szeretnék családot alapítani.Megért? türelmes vagyok. Hobbim a túrázás a kresz és a közlekedés. Van autóm is. Én se dohányzok és nem iszok alkoholt.
76otto
43

Helló!
szuzi50
59

nem vagyok a szavak embere, írni sokmindent lehet, ha szimpatikusnak találsz írj, majd személyesen többet.
További kereséshez bejelentkezés szükséges.

Abasár  Andornaktálya  Apc  Átány  Atkár  Balaton  Bélapátfalva  Boconád  Bodony  Boldog  Bükkszék  Bükkszenterzsébet  Bükkszentmárton  Csány  Demjén  Detk  Dormánd  Ecséd  Eger  Egerbocs  Egercsehi  Egerfarmos  Egerszalók  Egerszólát  Erdőtelek  Erk  Feldebrő  Füzesabony  Gyöngyös  Gyöngyöshalász  Gyöngyösoroszi  Gyöngyöspata  Gyöngyössolymos  Gyöngyöstarján  Halmajugra  Hatvan  Heréd  Heves  Hevesaranyos  Hevesvezekény  Hort  Istenmezeje  Kál  Kápolna  Karácsond  Kerecsend  Kisfüzes  Kisköre  Kompolt  Lőrinci  Ludas  Maklár  Markaz  Mátraballa  Mátraderecske  Mezőszemere  Mikófalva  Nagyfüged  Nagyréde  Nagytálya  Nagyvisnyó  Noszvaj  Novaj  Parád  Parádsasvár  Pély  Pétervására  Petőfibánya  Poroszló  Recsk  Rózsaszentmárton  Sarud  Sirok  Szihalom  Szilvásvárad  Tarnabod  Tarnalelesz  Tarnaméra  Tarnaörs  Tarnaszentmária  Tenk  Tiszanána  Újlőrincfalva  Vámosgyörk  Váraszó  Vécs  Verpelét  Visonta  Zagyvaszántó  Zaránk