Néhányan a(z) szakolyi társkeresőink közül


humax
30

Sziasztok én egy átlagos pasi vagyok aki szeretne egy rendes lányt találni magának. Aki elfogad olyannak amilyen vagyok. Ha érdekellek akkor írj!!!!!!
Fery32
26

Helló!Hát, mit is írhatnék magamról.Kezdem talán egy sablonmondattalKedves, figyelmes, srác vagyok aki nem felejti el a szülinapod.XDBocsi ezt nem hagyhattam ki.(Attól még igaz)De komolyra fordítva a szót van bennem egy olyan dolog amit még csak kevesen vettek észre, ez pedig a tettrekészség. A barátaimért bármit bevállalok és ha találnék egy lányt akiért érdemes élni akkor elmennék a napra és hoznék bel?le egy darabot ami csak neki ragyogna.Ebb?l a mondatból talán észrevetted hogy némileg romantikus alkat vagyok. Szeretek verseket írni (ha van kinek) valamint az állatokat. nem szoktam cigizni de szeretek bulizni és a haverjaim szerint egész jól táncolok.A néha bolond sorokon talán te is nevettél.Remélem nem bántad meg hogy benéztél,HA tetszett amit írtam talán meg is kedveltél,Ennyi volt az énképem, kössz hogy beléptél. Pá.
minyo
25

####
laci322
28

iskolás vagyok még negyedik évfolyam van már szerkezet lakatosnak tanulok
misa
43

Mihálynak hivnak!ismerj meg
kisszabo001
29

Nincs id?m ismerkedni, itt remélem megtalálom az igazit.
kri
kri
31

xia magamról anyit meg kel ismerni komoly ember vagyok. komoly tartós kapcsolatot keresek.
asdam
23

kés?bb
További kereséshez bejelentkezés szükséges.

Ajak  Anarcs  Apagy  Aranyosapáti  Baktalórántháza  Balkány  Balsa  Barabás  Bátorliget  Benk  Beregdaróc  Beregsurány  Berkesz  Besenyőd  Beszterec  Biri  Bököny  Botpalád  Buj  Csaroda  Csegöld  Csenger  Csengersima  Darnó  Demecser  Döge  Dombrád  Encsencs  Eperjeske  Érpatak  Fábiánháza  Fehérgyarmat  Gávavencsellő  Gégény  Gelénes  Geszteréd  Győrtelek  Gyulaháza  Gyüre  Hodász  Ibrány  Ilk  Jánkmajtis  Jármi  Jéke  Kállósemjén  Kálmánháza  Kántorjánosi  Kék  Kékcse  Kemecse  Kérsemjén  Kisar  Kishódos  Kisléta  Kisnamény  Kisszekeres  Kisvárda  Kisvarsány  Kocsord  Kölcse  Komoró  Kótaj  Levelek  Lónya  Lövőpetri  Mánd  Mándok  Máriapócs  Mátészalka  Méhtelek  Mérk  Milota  Nábrád  Nagyar  Nagycserkesz  Nagydobos  Nagyecsed  Nagyhalász  Nagyhódos  Nagykálló  Nagyszekeres  Nagyvarsány  Napkor  Nemesborzova  Nyírbátor  Nyírbéltek  Nyírbogát  Nyírbogdány  Nyírcsaholy  Nyírcsászári  Nyíregyháza  Nyírgelse  Nyírgyulaj  Nyíribrony  Nyírjákó  Nyírkarász  Nyírkáta  Nyírlövő  Nyírlugos  Nyírmada  Nyírmeggyes  Nyírmihálydi  Nyírpazony  Nyírtass  Nyírtelek  Nyírtét  Nyírtura  Nyírvasvári  Ököritófülpös  Olcsva  Ömböly  Ópályi  Őr  Panyola  Paszab  Pátroha  Penyige  Petneháza  Piricse  Pócspetri  Porcsalma  Pusztadobos  Rakamaz  Ramocsaháza  Rápolt  Rétközberencs  Rozsály  Sényő  Szabolcs  Szabolcsbáka  Szabolcsveresmart  Szakoly  Szamossályi  Szamosszeg  Szatmárcseke  Szorgalmas  Tákos  Tarpa  Terem  Timár  Tiszaadony  Tiszabecs  Tiszabercel  Tiszabezdéd  Tiszadada  Tiszadob  Tiszaeszlár  Tiszakerecseny  Tiszalök  Tiszanagyfalu  Tiszarád  Tiszaszalka  Tiszatelek  Tiszavasvári  Tiszavid  Tisztaberek  Tornyospálca  Tunyogmatolcs  Tuzsér  Tyukod  Újdombrád  Újfehértó  Ura  Uszka  Vaja  Vásárosnamény  Vasmegyer  Záhony  Zajta  Zsarolyán