Néhányan a(z) szegvári társkeresőink közül


Pigimisi
36

Csak komoly kapcsolat érdekel:!
Erna0303
28

El?ször ismerj meg, és aztán ítélkezz... :)
armi
21

armando vagyok szertem a csajokat .
grosanton
61

Keresem szürreális vágyaim racionális megtestesít?jét.Két mérnök-tanári diplomám van, a 3.-kat most szerzem.Hobbim a tudomány és technika világa, de szivesen szentelek id?t tartalmas szórakozásra is, f?leg egy csinos hölgy oldalán.Egyedül lakom a házamban, értékelném egy csinos hölgy jelenlétét.
ficsmix
35

ismerj meg
Nikolettka
23

Sziasztok!Én egy komoly kapcsolatra keresek pasit magamnak!
jani0415
27

hali! ismerj meg ha akarsz, abból baj nem lehet
Lottacs
25

Nem vagyok tökéletes lány. A hajam nem áll mindig jól és gyakran elbukom. Ügyetlen vagyok, és néha összetörik a szívem. Van, hogy veszekszem a barátaimmal és vannak napok, amikor semmi se sikerül. De ha jobban belegondolok és egyet hátra lépek, akkor úgy érzem, hogy ez a különleges élet a valóság, és lehet, de csak lehet, hogy szeretek tökéletlen lenni!
Tomi9
30

Komoly kapcsolatot keresek.
panka77
40

Szia!!:)
vmarc06
32

írj rám bátran! :D
kopi0123
34

sziasztok
grosanton11
61

Két diplomás mérnök vagyok, valamint 7-8-komoly szakképesítésem van. Eddig is itt voltam, csak az e-mail címem változott.
ficsmix1982
35

ismerj meg
demon89
28

......
kiskala
27

Sziasztok szeretnék barátkozni ismerkedni :) írjatok nyugodtan
További kereséshez bejelentkezés szükséges.

Algyő  Ambrózfalva  Apátfalva  Ásotthalom  Baks  Balástya  Bordány  Csanádalberti  Csanádpalota  Csanytelek  Csengele  Csongrád  Derekegyház  Deszk  Dóc  Domaszék  Felgyő  Ferencszállás  Földeák  Forráskút  Hódmezővásárhely  Hódmezvásárhely  Kistelek  Kiszombor  Klárafalva  Kövegy  Kübekháza  Magyarcsanád  Makó  Maroslele  Mártély  Mindszent  Mórahalom  Nagylak  Nagymágocs  Óföldeák  Ópusztaszer  Pitvaros  Pusztaszer  Röszke  Ruzsa  Sándorfalva  Szatymaz  Szeged  Szegvár  Székkutas  Szentes  Tiszasziget  Tömörkény  Újszentiván  Üllés  Zákányszék  Zsombó