Néhányan a(z) szegvári társkeresőink közül


ficsmix1982
36

ismerj meg
kopi0123
35

sziasztok
vmarc06
33

írj rám bátran! :D
ficsmix
36

ismerj meg
kiskala
28

Sziasztok szeretnék barátkozni ismerkedni :) írjatok nyugodtan
grosanton11
62

Két diplomás mérnök vagyok, valamint 7-8-komoly szakképesítésem van. Eddig is itt voltam, csak az e-mail címem változott.
demon89
29

......
panka77
41

Szia!!:)
Erna0303
29

El?ször ismerj meg, és aztán ítélkezz... :)
Tomi9
31

Komoly kapcsolatot keresek.
grosanton
62

Keresem szürreális vágyaim racionális megtestesít?jét.Két mérnök-tanári diplomám van, a 3.-kat most szerzem.Hobbim a tudomány és technika világa, de szivesen szentelek id?t tartalmas szórakozásra is, f?leg egy csinos hölgy oldalán.Egyedül lakom a házamban, értékelném egy csinos hölgy jelenlétét.
Nikolettka
24

Sziasztok!Én egy komoly kapcsolatra keresek pasit magamnak!
jani0415
28

hali! ismerj meg ha akarsz, abból baj nem lehet
Lottacs
26

Nem vagyok tökéletes lány. A hajam nem áll mindig jól és gyakran elbukom. Ügyetlen vagyok, és néha összetörik a szívem. Van, hogy veszekszem a barátaimmal és vannak napok, amikor semmi se sikerül. De ha jobban belegondolok és egyet hátra lépek, akkor úgy érzem, hogy ez a különleges élet a valóság, és lehet, de csak lehet, hogy szeretek tökéletlen lenni!
Pigimisi
37

Csak komoly kapcsolat érdekel:!
armi
22

armando vagyok szertem a csajokat .
További kereséshez bejelentkezés szükséges.

Algyő  Ambrózfalva  Apátfalva  Ásotthalom  Baks  Balástya  Bordány  Csanádalberti  Csanádpalota  Csanytelek  Csengele  Csongrád  Derekegyház  Deszk  Dóc  Domaszék  Felgyő  Ferencszállás  Földeák  Forráskút  Hódmezővásárhely  Hódmezvásárhely  Kistelek  Kiszombor  Klárafalva  Kövegy  Kübekháza  Magyarcsanád  Makó  Maroslele  Mártély  Mindszent  Mórahalom  Nagylak  Nagymágocs  Óföldeák  Ópusztaszer  Pitvaros  Pusztaszer  Röszke  Ruzsa  Sándorfalva  Szatymaz  Szeged  Szegvár  Székkutas  Szentes  Tiszasziget  Tömörkény  Újszentiván  Üllés  Zákányszék  Zsombó