Néhányan a(z) szegvári társkeresőink közül


Erna0303
30

El?ször ismerj meg, és aztán ítélkezz... :)
Nikolettka
25

Sziasztok!Én egy komoly kapcsolatra keresek pasit magamnak!
kiskala
29

Sziasztok szeretnék barátkozni ismerkedni :) írjatok nyugodtan
vmarc06
34

írj rám bátran! :D
armi
23

armando vagyok szertem a csajokat .
ficsmix1982
37

ismerj meg
Pigimisi
38

Csak komoly kapcsolat érdekel:!
demon89
30

......
jani0415
29

hali! ismerj meg ha akarsz, abból baj nem lehet
grosanton
63

Keresem szürreális vágyaim racionális megtestesít?jét.Két mérnök-tanári diplomám van, a 3.-kat most szerzem.Hobbim a tudomány és technika világa, de szivesen szentelek id?t tartalmas szórakozásra is, f?leg egy csinos hölgy oldalán.Egyedül lakom a házamban, értékelném egy csinos hölgy jelenlétét.
ficsmix
37

ismerj meg
grosanton11
63

Két diplomás mérnök vagyok, valamint 7-8-komoly szakképesítésem van. Eddig is itt voltam, csak az e-mail címem változott.
Lottacs
27

Nem vagyok tökéletes lány. A hajam nem áll mindig jól és gyakran elbukom. Ügyetlen vagyok, és néha összetörik a szívem. Van, hogy veszekszem a barátaimmal és vannak napok, amikor semmi se sikerül. De ha jobban belegondolok és egyet hátra lépek, akkor úgy érzem, hogy ez a különleges élet a valóság, és lehet, de csak lehet, hogy szeretek tökéletlen lenni!
Tomi9
32

Komoly kapcsolatot keresek.
panka77
42

Szia!!:)
kopi0123
36

sziasztok
További kereséshez bejelentkezés szükséges.

Algyő  Ambrózfalva  Apátfalva  Ásotthalom  Baks  Balástya  Bordány  Csanádalberti  Csanádpalota  Csanytelek  Csengele  Csongrád  Derekegyház  Deszk  Dóc  Domaszék  Felgyő  Ferencszállás  Földeák  Forráskút  Hódmezővásárhely  Hódmezvásárhely  Kistelek  Kiszombor  Klárafalva  Kövegy  Kübekháza  Magyarcsanád  Makó  Maroslele  Mártély  Mindszent  Mórahalom  Nagylak  Nagymágocs  Óföldeák  Ópusztaszer  Pitvaros  Pusztaszer  Röszke  Ruzsa  Sándorfalva  Szatymaz  Szeged  Szegvár  Székkutas  Szentes  Tiszasziget  Tömörkény  Újszentiván  Üllés  Zákányszék  Zsombó