Néhányan a(z) tabi társkeresőink közül


Krisz24
Tab
32

Katt Rám!!
Lacaboy
Tab
23

Nem akarok regényt írni, ha gondolod ismerj meg.! :)
Ati179
Tab
39

Szia !Igazából, egy ember tulajdonságait, életstílusát nem lehet leírni pár sorban. Sok mindent írhatnék ide szépet-jót, de lehet, hogy a valóság teljesen mást mutatna. Épp ezért, ha komolyan szeretnél megismerni, az els? SZIA-SZIA utána derül ki, milyen is vagyok Én.
sanya78
Tab
40

ha megismersz nem csalodsz
qupido
Tab
36

azért vagyok itt mert nem mentünk véletlen egymásnak az utcán és hátha itt egymásba botlunk.
Joyy
Tab
38

Sziasztok!
kecsu
Tab
40

Szeretem a kihívásokat, többet majd személyesen......
Gabor1981
Tab
37

Sziasztok Lányok!!! Keresem életem párját.
Rendes
Tab
27

Hello :)Nem tudom mit is írjak magamról, elvégre nem szoktam ódákat zengeni az énemr?l. :)Igazából amit fontos tudni Rólam, szeretek ismerkedni és ezáltal imádok beszélgetni.Érdekl?désem minden írányba kiterjed.Szeretem az ?szinteséget és a nyílt embereket.A hazug embereket megvetem.Nem szeretem ?ket. :)2 féle énem van igazából, az egyik normális, kultúrált, gyengéd és érzéki, viszont a másik, egy igazi bolond, egy laza ember...mint beszédileg, mint viselkedésileg, de így is elfogadható vagyok azért. :)Szeretem az állatokat, és szeretek a természetben lenni. :)Party-zni nagy ritkán szokok, többnyire csak ha Én csinálom a party-t, vagy ha valahol Hip-Hop Party van vagy RapCsata :)Jómagam is a rap terén mozgolódok, szöveg írás, rappelgetés.Egyenl?re ennyit rólam, ha érdekellek vegyél fel msn-re és egy jót dumálunk legalább. :)Tova szépet :)Peace :)
Amigo
Tab
30

A legtöbbet a múlt hibáiból tanulhatunk. A múltban elkövetett hiba a jöv? bölcsessége.
erzsike55
Tab
63

Szerény
papamaci7005
Tab
48

Sziasztok!Attila vagyok SomogyországbolMinden kapcsolatra nyitott.
Gina65
Tab
53

Mosolygos,kedves,romantikus
flashderilium
Tab
32

tötötötötötötö
arpika
Tab
36

komoly kapcsolatot keresek.
Melike
Tab
42

Vidám, jó kedv? hölgy vagyok. Sokat csalódtam már az életben, és egy igazi társat keresek, aki mellett visszakapom a szerelmet.Ahhoz hogy szeretni tudjunk, késznek kell lennünk elfogadni a magányt, a sajátunkat és a másikét. Szeretni azt jelenti, hogy azt mondjuk valakinek: igen, szeretlek olyannak, amilyen vagy. Még ha nem is felelsz meg álmaimnak és reményeimnek, nagyobb örömet jelent az, hogy létezel, mint az álmaim.
erzsike56
Tab
63

Szerény
micisanyi
Tab
40

Szeretem a kihívásokat, a többit majd személyesen.....
További kereséshez bejelentkezés szükséges.

Ádánd  Andocs  Babócsa  Bábonymegyer  Balatonberény  Balatonboglár  Balatonendréd  Balatonfenyves  Balatonföldvár  Balatonkeresztúr  Balatonlelle  Balatonmáriafürdő  Balatonőszöd  Balatonszabadi  Balatonszárszó  Balatonszemes  Balatonszentgyörgy  Balatonújlak  Barcs  Bélavár  Beleg  Berzence  Birján  Böhönye  Bolhó  Büssü  Buzsák  Csököly  Csokonyavisonta  Csurgó  Darány  Drávatamási  Ecseny  Főnyed  Fonyód  Gadány  Gamás  Görgeteg  Gyékényes  Hajmás  Hencse  Hetes  Homokszentgyörgy  Igal  Iharos  Iharosberény  Inke  Kadarkút  Kálmáncsa  Kapoly  Kaposfő  Kaposmérő  Kaposszerdahely  Kaposújlak  Kaposvár  Kára  Karád  Kereki  Kéthely  Kőkút  Kőröshegy  Kutas  Lábod  Lad  Lakócsa  Látrány  Lengyeltóti  Lulla  Magyaregres  Marcali  Mernye  Mesztegnyő  Mosdós  Nágocs  Nagyatád  Nagybajom  Nagyberény  Nagyberki  Nagycsepely  Nemesvid  Nikla  Nyim  Öreglak  Őrtilos  Osztopán  Ötvöskónyi  Pamuk  Pogányszentpéter  Polány  Porrog  Porrogszentkirály  Rinyaszentkirály  Ságvár  Segesd  Siófok  Siójut  Som  Somogyjád  Somogymeggyes  Somogysárd  Somogyszil  Somogyszob  Somogyudvarhely  Somogyvámos  Somogyvár  Szabás  Szántód  Szenta  Szilvásszentmárton  Szólád  Szőlősgyörök  Tab  Tapsony  Taszár  Teleki  Tikos  Vése  Vízvár  Vörs  Zákány  Zákányfalu  Zamárdi