Néhányan a(z) tomajmonostorai társkeresőink közül


sanyi1983
36

Édes vagyok mint a méz !!!!
tinamina28
37

Sziasztok!! Írhatnék ide magamról regényt akár, de semmi értelme... Ha gondolod ismerj meg... Az élet étlapján én csak egy hamburger vagyok, de sokan szeretik a hamburgert...:) Kérnék szépen mindenkit, hogy csak azok jel?ljenek, illetve írjanak, akik komoly kapcsolat céljából vannak itt, mert én igaz, ?szinte , boldog párkapcsolatot szeretnék és nem csak egy pár éjszakás kalandot....Köszönöm :)
Tinus28
37

Sziasztok! Csak komoly kapcsolatot keresek, az egy éjszakás kalandokat keres? emberek meg se szólítsanak!! Gy?lölöm az msn-t!!!Imádok táncolni,zenét hallgatni,énekelni,sétálni...Csak olyan ember keressen aki ?szinte tud lenni!Egy mondattal jelemezném magam: LEHET HOGY AZ ÉLET ÉTLAPJÁN ÉN EGY KIS HAMBURGER VAGYOK , DE SOKAN SZERETIK A HAMBURGERT!!!!!!!!!!!!!
Encusska
23

Sziasztok !! Enik? vagyok és egy komolya kapcsolatot szeretnék
További kereséshez bejelentkezés szükséges.

Abádszalók  Alattyán  Berekfürdő  Besenyszög  Cibakháza  Csataszög  Csépa  Cserkeszőlő  Fegyvernek  Jánoshida  Jászágó  Jászalsószentgyörgy  Jászapáti  Jászárokszállás  Jászberény  Jászdózsa  Jászfelsőszentgyörgy  Jászfényszaru  Jászivány  Jászjákóhalma  Jászkisér  Jászladány  Jászszentandrás  Jásztelek  Karcag  Kenderes  Kengyel  Kétpó  Kisújszállás  Kőtelek  Kuncsorba  Kunhegyes  Kunmadaras  Kunszentmárton  Martfű  Mezőtúr  Meztúr  Nagyiván  Nagykörű  Nagyrév  Öcsöd  Örményes  Pusztamonostor  Rákóczifalva  Rákócziújfalu  Szajol  Szászberek  Szolnok  Tiszabő  Tiszabura  Tiszaderzs  Tiszaföldvár  Tiszafüred  Tiszagyenda  Tiszaigar  Tiszainoka  Tiszajenő  Tiszakürt  Tiszaörs  Tiszapüspöki  Tiszaroff  Tiszasas  Tiszasüly  Tiszaszentimre  Tiszaszőlős  Tiszatenyő  Tiszavárkony  Tomajmonostora  Törökszentmiklós  Tószeg  Túrkeve  Újszász  Vezseny  Zagyvarékas